Прогресивні електрофізичні методи теплового впливу на харчову сировину

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Слід відмітити, що такі відносно енергоємні процеси, як жарення та сушіння харчової сировини є досить розповсюдженими на малих переробних підприємствах. Висока енергоємність виробництва не лише перешкоджає розвитку таких підприємств, але й загалом несприятливо впливає на економічні показники країни в цілому. It should be noted that the relatively energy-intensive processes such as frying and drying of food materials are fairly common in small processing plants. High energy production not only prevents the development of such enterprises, but generally adversely affect the economic performance of the country.

Опис

Ключові слова

сушіння, концентрування, температурного, жарення, сировини, drying, concentration, temperature, frying, raw, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Прогресивні електрофізичні методи теплового впливу на харчову сировину / И. Г. Бабанов, В. Михайлов, І. Бабкіна та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – C. 68-70.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced