Холодильна технологія : курс лекцій
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Київ : НУХТ
Анотація
Розглянуті склад і властивості харчових продуктів, способи та техніка їх холодильного оброблення.
Foods composition and properties, methods and technics of food refrigerating are considered.
Опис
Ключові слова
холод, продукти, технологія, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Масліков, М. М. Холодильна технологія : курс лекцій для студентів спеціальності 6.090500 "Холодильні машини і установки" напряму 0905 "Енергетика" денної та заочної форм навчання / М. М. Масліков. – Київ : НУХТ, 2009. – 162 с.