Heat flux meters for comprehensive measurement of thermophysical properties of readily-spoiled foodstuffs

Ескіз

Дата

1982

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Investigated that thermal properties of highly perishable foodstuffs depend on the heat flow and rate of change of temperature and the time for which the heating occurs.

Опис

Ключові слова

теплофизические свойства, продукты питания, тепловой поток, теплофізичні властивості, тепловий потік, продукти харчування, thermal properties, food, heat flow, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Heat flux meters for comprehensive measurement of thermophysical properties of readily-spoiled foodstuffs / V. Pakhomov, A. Mazurenko, L. Dekusha, V. Fedorov // Soviet Research. - 1982. - Vol. 14, №. 6. – P. 39-46

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced