Дослідження умов ферментативного гідролізу крохмалю з метою отримання сиропів для пивоваріння

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено особливості гідролізу крохмалю з метою отримання мальтозних сиропів схожих за складом вуглеводів до пивного сусла. Встановлено, що для цього необхідно використовувати комплекс зцукрюючих ферментних препаратів β-амілази та глюкоамілази. The features of the hydrolysis of starch to produce maltose syrups carbohydrate composition close to the beer wort. Found that this is necessary to use complex saccharifying enzyme preparations β-amylase and glucoamylase.

Опис

Ключові слова

β-амілаза, глюкоамілаза, мальтозні сиропи для пивоваріння, пивне сусло, β-amylase, glucoamylase, maltose syrup for brewing, wort, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Дослідження умов ферментативного гідролізу крохмалю з метою отримання сиропів для пивоваріння / О. С. Донець, О. В. Бондарець, Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. 1. – С. 135.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced