Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю підприємства.
Guidance designed to develop students' knowledge, skills and practical skills in the management of the company.

Опис

Ключові слова

лекційні та практичні заняття, lectures and practical classes, курсовий проект, контрольна робота, питання до іспиту, course design, control work, questions for the exam, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студентів спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Т. Л. Мостенська, Т. В.Рибачук-Ярова, І. А. Бойко – К. : НУХТ, 2010. — 59с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced