Планування і контроль на підприємствах: Конспект лекцій для для студ. напряму підготовки сп.6.030504 «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У конспекті висвітлено питання теорії, методики і практики планування та контролю діяльності промислового підприємства в умовах ринку. Розглянуті форми, методи та процеси планування і контролю на підприємстві, наведено особливості складання планів на підприємствах харчової промисловості.
In Synthetic abstract covers the theory, methods and practices of planning and control of industrial enterprises in market conditions. Forms, methods and processes of planning and control of the enterprise features are drafting plans for the food industry.

Опис

Ключові слова

планування, система планів ресурсне забезпечення, фінансове планування, планування витрат, контроль, planning, system planning resource support, financial planning, cost planning, control, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Мостенська. Т. Л. Планування і контроль на підприємствах : конспект лекцій для студ. напряму 6.030504 "Економіка підприємства" ден. та заоч. форм навч./ Т. Л. Мостенська, Т. В. Рибачук-Ярова – К. : НУХТ, 2011. – 127 с.