Актуальність нових брендів пива в міні броварнях в ресторанних мережах
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
beverage, foam stability, flavour, beer brand, mini-brevery, напій, стійкість піни, приємний запах, аромат, смак, бренд пива, міні броварня, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Горзей (Пасічник), О. В. Актуальність нових брендів пива в міні броварнях в ресторанних мережах / О. В. Горзей (Пасічник), Є. С. Смірнова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 257-258.