Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У конспекті висвітлено основні принципи та методичні аспекти менеджменту, організації, планування підприємницької діяльності промислового підприємства в умовах ринку.
In Synthetic abstract covers the basic principles and methodological aspects of management, organization, planning, business industrial enterprise in the market.
In Synthetic abstract covers the basic principles and methodological aspects of management, organization, planning, business industrial enterprise in the market.
Опис
Ключові слова
хлібопекарна промисловість, baking industry, основи управління, менеджмент, організація, планування, мотивація, контроль, basic management, management, organization, planning, motivation, control, мотивация, контроль, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Мостенська, Т. Л. Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та
харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія денної та заочної форм навчання / Т. Л. Мостенська, Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко. – К.: НУХТ, 2011. – 93 с.