Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У конспекті висвітлено основні принципи та методичні аспекти менеджменту, організації, планування підприємницької діяльності промислового підприємства в умовах ринку.
In Synthetic abstract covers the basic principles and methodological aspects of management, organization, planning, business industrial enterprise in the market.

Опис

Ключові слова

хлібопекарна промисловість, baking industry, основи управління, менеджмент, організація, планування, мотивація, контроль, basic management, management, organization, planning, motivation, control, мотивация, контроль, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Мостенська, Т. Л. Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія денної та заочної форм навчання / Т. Л. Мостенська, Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко. – К.: НУХТ, 2011. – 93 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced