Технологічні характеристики білково-рослинних сумішей на основі сиру кисломолочного

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив рослинних інгредієнтів з підвищеним вмістом вуглеводів на вологоутримуючу здатність сумішей на основі сиру кисломолочного, а також на показник пластичності за рахунок зв’язування вільної вологи молочно-білкової основи, під час заморожування, зберігання та дефростації. The effect of the herbal ingredients with a high content of carbohydrates on water-retaining capacity on the basis of mixtures of curd and for the plasticity of component due to the binding of free moisture dairy protein based upon freezing, storage and thawing.

Опис

Ключові слова

білково-рослинні суміші, protein-vegetable mixture, заморожування, freezing, дефростація, thawing, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Тимчук, А. В. Технологічні характеристики білково-рослинних сумішей на основі сиру кисломолочного / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : Міжнародна наукова-практична конференція, 27-28 вересня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 29.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced