Використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в альбумінних продуктах

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В результаті проведених досліджень було встановлено можливість використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в якості рослинного інгредієнта в сумішах з альбумінною основою. Встановлені раціональні режими підготовки не молочної складової для збереження якісних показників білкової сировини. As a result of studies have found the use of fiber from sesame seeds and rye as a herbal ingredient in mixtures with albumin basis. Installed rational modes of training is not part of breast conservation for qualitative protein raw materials.

Опис

Ключові слова

альбумінні продукти, насіння кунжуту та жита, клітковина рослинна, albumin products, sesame seeds and rye, vegetable fiber, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Козачок, К. О. Використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в альбумінних продуктах / К. Козачок, А. В. Тимчук, О. В. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : збірник тез доповідей 80-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. — К. : НУХТ, 2014. — С. 472-473.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced