Визначення кількості вимороженої вологи білково-рослинних сумішей

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено доцільність використання рослинних інгредієнтів у якості своєрідних кріопротекторів, ще до заморожування молочно-білкової основи в кількостях максимально наближених до рецептур напівфабрикатів з сиру кисломолочного, що забезпечує зменшення втрат при розморожуванні за рахунок зниження кількості вимороженої вологи. Determined the feasibility of using herbal ingredients as the original cryoprotectant before freezing milk-protein basis in amounts as close to the half-finished cottage cheese recipes that provides a reduction in losses during thawing by reducing the amount of chilled water.

Опис

Ключові слова

виморожена волога, білково-рослинні суміші, заморожування, frozen out moisture, protein and vegetable mixture, freezing, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. В. Визначення кількості вимороженої вологи білково-рослинних сумішей / О. В. Грек, А. В. Тимчук // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : Міжнародна науково-практична конференція, 29-30 вересня, 2011 р. — Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. — С. 22.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced