Використання сушильних установок з киплячим шаром в харчовій промисловості та їх удосконалення
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено доцільність використання сушильних установок з киплячим шаром в харчовій промисловості та їх удосконалення.
Shows the feasibility of using dryers of the fluidized bed in food and their improvement.
Опис
Ключові слова
сушильна установка, харчова промисловість, drying plant, food industry, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Похожаєв, О. Є. Використання сушильних установок з киплячим шаром в харчовій промисловості та їх удосконалення / О. Є. Похожаєв, Р. Л. Якобчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 104-105