Інтенсифікація процесу затирання солоду, шляхом підвищення виходу екстрактивних речовин з заторної маси

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено комплекс апаратурно-технологічних рішень для інтенсифікації процесу затирання солоду. Shows the complex hardware and technology solutions for process intensification mashing malt.

Опис

Ключові слова

інтенсифікація, екстракція, intensification, extraction, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Ткаченко, С. В. Інтенсифікація процесу затирання солоду, шляхом підвищення виходу екстрактивних речовин з заторної маси / С. В. Ткаченко, Р. Л. Якобчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповіді 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квіт. 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. 2. – C. 141-273.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced