Інтенсифікація процесу затирання солоду, шляхом підвищення виходу екстрактивних речовин з заторної маси
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено комплекс апаратурно-технологічних рішень для інтенсифікації процесу затирання солоду.
Shows the complex hardware and technology solutions for process intensification mashing malt.
Опис
Ключові слова
інтенсифікація, екстракція, intensification, extraction, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Ткаченко, С. В. Інтенсифікація процесу затирання солоду, шляхом підвищення виходу екстрактивних речовин з заторної маси / С. В. Ткаченко, Р. Л. Якобчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповіді 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квіт. 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. 2. – C. 141-273.