Дослідження технологічних умов вилучення пектину з картоплі
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень технологічних умов вилучення пектину з картоплі. Досліджено фізико-хімічні властивості картопляного пектину.
The results of the research process conditions of extracting pectin potatoes. Studied the physicochemical properties of potato pectin.
Опис
Ключові слова
картопляна мезга, технологічні параметри, пектин, potato pulp, process parameters, pectin, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Пастух, Г. С. Дослідження технологічних умов вилучення пектину з картоплі / Г. С. Пастух, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези 79-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. - С. 287 - 289.