Спосіб пробілювання цукру і кристалізації (Деклараційний патент на винахід № 65302 A)
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб пробілювання цукру І кристалізації включає пробілювання цукру цукровмісним розчином і водою і відділенням відтоків. Пробілювання цукру І кристалізації проводиться клеровкою цукру ІІ кристалізації в кількості 2,5-3,0 % до маси утфелю і водою в кількості 0,75-1,25 % до маси утфелю.
A method for cleansing the first crystallization sugar involves cleansing the sugar with sugar-containing solution and water and refluxes separation. Cleansing the sugar of the first crystallization being performed with clarification of the sugar of second crystallization in the quantity of 2.5-3.0 % to the mass of massecuite and water in the quantity of 0.75-1.25 % to the mass of massecuite.
Опис
Ключові слова
спосіб пробілювання, method for cleansing, цукор, sugar, кристалізація, crystallization, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на винахід №65302 A, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб пробілювання цукру і кристалізації / А. А. Ліпєц, А. О. Чагайда, Д. В. Бібік; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 2003076218; заявл. 04.07.2003; опубл. 15.03.2004, Бюл. № 3.