Спосіб проведення прогресивної попередньої дефекації дифузійного соку (Деклараційний патент на винахід № 67641 A)

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб проведення прогресивної попередньої дефекації дифузійного соку включає додавання згущеної суспензії соку ІІ-ої сатурації в дифузійний сік та додавання вапняного молока на першій стадії, відділення отриманого осаду, повернення декантату на другу стадію з додаванням вапняного молока до рН 11,0-11,2. В декантат переддефекованого соку після першої стадії додають сульфат алюмінію в кількості 0,04-0,06% до маси буряків. A process for carrying out progressive predefecation of diffusion juice involves adding concentrated suspension of the second saturation juice into the diffusion juice and adding the lime milk at the first stage, separation of obtained residue, return of the decantate to the second stage with adding the lime milk to рН of 11.0-11.2. Aluminium sulfate at an amount of 0,04-0,06% to the beet-roots mass is added after the first stage into the predefecation juice decantate.

Опис

Ключові слова

дифузійний сік, diffusion juice, дефекація, defecation, сатурація, saturation, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на винахід №67641 A, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб проведення прогресивної попередньої дефекації дифузійного соку / А. А. Ліпєц, А. О. Чагайда, О. Л. Черевко; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 20031110833; заявл. 28.11.2003; опубл. 15.06.2004, Бюл. № 6.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced