Спосіб отримання клеровки жовтих цукрів (Деклараційний патент на винахід № 68080 A)

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб отримання клеровки жовтих цукрів включає розчинення афінованого цукру та цукру II кристалізації сиропом. Розчинення проводиться сульфітованим фільтрованим сиропом після III корпусу випарної установки в кількості 150-200% до маси жовтого цукру, а невикористаний для клерування сироп надходить для подальшого згущення в IV корпус випарної установки. A method for preparation of melt liquor of yellow sugars involves dissolution of affinated sugar and second crystallization sugar with syrup. The dissolution is performed with sulphated filtered syrup after the third evaporation plant housing at an amount of 150-200% to the yellow sugar mass, and unused syrup for clarification is supplied for the subsequent condensation to the fourth evaporation plant housing.

Опис

Ключові слова

спосіб отримання, method for preparation, клеровка жовтих цукрів, melt liquor of yellow sugars, афінований цукор, аффинированный сахар, affinated sugar, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на винахід №68080 A, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб отримання клеровки жовтих цукрів / А. А. Ліпєц, А. О. Чагайда, О. Л. Черево, Д. В. Бібік; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 2003098778; заявл. 26.09.2003; опубл. 15.07.2004, Бюл. № 7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced