The new stage of food science development
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Nutrition always was and yet would be a key factor to support the life activity of an organism in any conditions and to influence the state of health directly. Food, together with air oxygen, is the most important biological factor to protect human life, to make a young organism develop, to keep the lifelong activity of all the population strata, and to prevent a man from diseases
Опис
Ключові слова
food science, development, харчова наука, развитие, пищевая наука, розвиток, кафедра гуманітарних дисциплін
Бібліографічний опис
Naumenko, N. The new stage of food science development / Natalia Naumenko // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 10-11.