Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 85869)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Макаронні вироби функціонального призначення містять борошно пшеничне, воду і висівки, додатково використовується високометоксильований пектин як структуроутворювач при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: борошно пшеничне – 75 – 85; висівки харчові 15 – 25; пектин цитрусовий високометоксильований - 0,2 – 0,5; вода – решта.
Functional macaroni products are made from wheat flour. Water and bran. Pectin as structure forming agent is used additionally in such composition, mass %: wheat flour – 75 – 85 %, bran – 15 – 25 %, citric pectin – 0,2 – 0,5, water – rest.
Опис
Бібліографічний опис
Патент 85869 UA, МПК А 23 L 1/16. Макаронні вироби / Юрчак В. Г., Карпик Г. В. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201303599 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.12.2013, Бюл. № 23, 2013 р.