Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 85869)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Макаронні вироби функціонального призначення містять борошно пшеничне, воду і висівки, додатково використовується високометоксильований пектин як структуроутворювач при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: борошно пшеничне – 75 – 85; висівки харчові 15 – 25; пектин цитрусовий високометоксильований - 0,2 – 0,5; вода – решта. Functional macaroni products are made from wheat flour. Water and bran. Pectin as structure forming agent is used additionally in such composition, mass %: wheat flour – 75 – 85 %, bran – 15 – 25 %, citric pectin – 0,2 – 0,5, water – rest.

Опис

Бібліографічний опис

Патент 85869 UA, МПК А 23 L 1/16. Макаронні вироби / Юрчак В. Г., Карпик Г. В. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201303599 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.12.2013, Бюл. № 23, 2013 р.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в