Вплив пектину на якість макаронних виробів з пшеничними висівками
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив пектину на основні показники якості макаронних виробів, виготовлених з додаванням висівок. Встановлено оптимальне його дозування.
An influence of pectin on the main factors of quality of macaroni products, made with bran, was researched. The optimal pectin dosage measurement was determined.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, пшеничні висівки, пектин, дозування, якість, macaroni products, wheat middling, pectin, dosage, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Карпик, Г. В. Вплив пектину на якість макаронних виробів з пшеничними висівками / Г. В Карпик, В. Г. Юрчак // Химия, Био- и Нанотехнологии, Экология и экономика в Пищевой и косметической промышленности : збірник матеріалів Першої Міжнародної науково-практичної конференції, 10-13 червня 2013 р. – Щелкино : ХПІ, 2013. – С. 89.