Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастою

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Оптимальне співвідношення рецептурних компонентів дослідних зразків з гарбузовою пастою дозволило покращити споживчі та тех. характеристики кулінарних м'ясомістких напівфабрикатів, що підтверджує перспективність подальших досліджень. The optimal ratio of prescription components prototypes with pumpkin paste it possible to improve the consumer and those. characteristics culinary m'yasomistkyh semi-proving promising for further research.

Опис

Ключові слова

напівфабрикати, гарбузова паста, semis, pumpkin pasta, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гередчук, Аліна. Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастою / Аліна Гередчук, В'ячеслав Задорожній, Василь Пасічний // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 66-67.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced