Спосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51739)

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб сушіння морквяних вичавок, який включає сушіння морквяних вичавок за допомогою надвисокочастотного випромінювання, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см при густині теплового потоку 200-300 Вт/см2 протягом 25-35 хв. Method of drying carrot pomace, which includes drying carrot pomace using microwave radiation, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of carrot husks 0,8-1,2 cm at the heat flux density of 200-300 W/cm2 for 25-35 min .

Опис

Ключові слова

морквяні вичавки, мікрохвильове сушіння, carrot husks, microwave drying, кафедра фізики та професійної безпеки, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель 51739 U Україна, А23В 7/02. Спосіб сушіння морквяних вичавків / І. Ф. Малежик, А. Т. Безусов, В. Є. Носенко, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська. – u 201002107 ; заявл. 25.02.2010; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced