Оцінка можливості використання цукрозамінників та підсолоджувачів у харчовій промисловості
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
цукор, натуральні та штучні підсолоджувачі, харчові продукти, дієтичні продукти харчування, синтетичні замінники цукру, нормативно-законодавчі акти, sugar, natural and artificial sweeteners, foods, diet foods, synthetic sweeteners, regulatory legislation, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Кравченко, І. Й. Оцінка можливості використання цукрозамінників та підсолоджувачів у харчовій промисловості / І. Й. Кравченко // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : Всеукраїнська науково-практична конференція, 24-25 квітня 2014. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 25-28.