Дослідження особливостей часових рядів варочного відділення пивзаводу методами вейвлет-перетворення
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження і порівняння методів перетворення Фур’є і вейвлет-перетворення для аналізу часових рядів технологічного процесу. Встановлені особливості поведінки технологічних процесів приготування пивного сусла дозволили синтезувати системи управління варочним відділенням пивзаводу.
Conducted research and comparison methods Fourier transform and wavelet transform for time series analysis process. The peculiarities of the behavior of processes allowed the preparation of beer wort boiling synthesize management department brewery.
Опис
Ключові слова
пивоварне виробництво, керування технологічними процесами, вейвлет-аналіз, часові ряди, brewing industry, process control, wavelet analysis, the time series, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Чернецький, М. В. Дослідження особливостей часових рядів варочного відділення пивзаводу методами вейвлет-перетворення / М. В. Чернецький, В. Д. Кишенько // Проблеми інформатики та комп’ютерної техніки – 2014 : праці III-ї Міжнародної науково-практичної конференції. - Чернівці, 2014. – С. 75-76.