Дослідження особливостей часових рядів варочного відділення пивзаводу методами вейвлет-перетворення

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження і порівняння методів перетворення Фур’є і вейвлет-перетворення для аналізу часових рядів технологічного процесу. Встановлені особливості поведінки технологічних процесів приготування пивного сусла дозволили синтезувати системи управління варочним відділенням пивзаводу. Conducted research and comparison methods Fourier transform and wavelet transform for time series analysis process. The peculiarities of the behavior of processes allowed the preparation of beer wort boiling synthesize management department brewery.

Опис

Ключові слова

пивоварне виробництво, керування технологічними процесами, вейвлет-аналіз, часові ряди, brewing industry, process control, wavelet analysis, the time series, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Чернецький, М. В. Дослідження особливостей часових рядів варочного відділення пивзаводу методами вейвлет-перетворення / М. В. Чернецький, В. Д. Кишенько // Проблеми інформатики та комп’ютерної техніки – 2014 : праці III-ї Міжнародної науково-практичної конференції. - Чернівці, 2014. – С. 75-76.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced