Молочна галузь – дітям

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Авторами розроблено технологію виробництва напою кисломолочного «Київський» для дитячого і дієтичного харчування та сиру кисломолочного «Столичний». The authors have developed a technology for production of a fermented milk drink "Kyiv" for children and dietary food and cheese dairy "Capital".

Опис

Ключові слова

дитяче харчування, baby food, раціональне харчування, rational nutrition, кисломолочні продукти, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ромоданова, В. О. Молочна галузь – дітям / В. О. Ромоданова, Т. А. Скорченко, Н. М. Ющенко // Харчова і переробна промисловість. – К.,1997. – № 9. – С. 11–13.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced