Розробка технології виробництва дитячого кисломолочного напою продовженого терміну зберігання

Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Авторами проведена робота по розробці технології нового дитячого кисломолочного продукту. В ролі активної комплексоутворюючої речовини був вибраний пектин яблучний. The authors of the work on the development of the technology of the new children's dairy products. As an active kompleksowego substance was selected pectin.

Опис

Ключові слова

кисломолочні продукти, дитяче харчування, пектин, dairy products, baby food, pectin, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Гончар, Н. М. Розробка технології виробництва дитячого кисломолочного напою продовженого терміну зберігання / Н. М. Гончар, В. О. Ромоданова // Всеукраїнська науково-технічна конференція : збірник тез доповідей. – Київ : УДУХТ, 1995. – С. 162.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced