Розробка технології виробництва дитячого кисломолочного напою продовженого терміну зберігання
Файли
Дата
1995
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Авторами проведена робота по розробці технології нового дитячого кисломолочного продукту. В ролі активної комплексоутворюючої речовини був вибраний пектин яблучний.
The authors of the work on the development of the technology of the new children's dairy products. As an active kompleksowego substance was selected pectin.
Опис
Ключові слова
кисломолочні продукти, дитяче харчування, пектин, dairy products, baby food, pectin, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Гончар, Н. М. Розробка технології виробництва дитячого кисломолочного напою продовженого терміну зберігання / Н. М. Гончар, В. О. Ромоданова // Всеукраїнська науково-технічна конференція : збірник тез доповідей. – Київ : УДУХТ, 1995. – С. 162.