Food for Tomorrow

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Molecular Gastronomy blends physics and chemistry to transform the tastes and textures of food. The result? New and innovative dining experiences.

Опис

Ключові слова

molecular gastronomy, innovative experiences, gastronomic phenomena, молекулярна гастрономія, інноваційний досвід, гастрономічний феномен, молекулярная гастрономия, инновационный опыт, гастрономический феномен, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Shevchenko, V. Food for Tomorrow / V. Shevchenko, K. Pylypiva // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, - 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 285–286.