Food for Tomorrow

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Molecular Gastronomy blends physics and chemistry to transform the tastes and textures of food. The result? New and innovative dining experiences.

Опис

Ключові слова

molecular gastronomy, innovative experiences, gastronomic phenomena, молекулярна гастрономія, інноваційний досвід, гастрономічний феномен, молекулярная гастрономия, инновационный опыт, гастрономический феномен, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Shevchenko, V. Food for Tomorrow / V. Shevchenko, K. Pylypiva // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, - 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 285–286.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced