What Is the Bakery Industry?

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Small, home-based businesses may be subject to less rigorous requirements that larger businesses. Each region, however, may have unique requirements. Regulations may also vary based on whether the bakery products are for human or animal consumption.

Опис

Ключові слова

bakery industry, bakery, хлібобулочна промисловість, пекарня, хлебобулочная промышленность, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Prychyntovska, V. What Is the Bakery Industry? / V. Prichintovskaya // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 269–270.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced