Medical and dietary properties of malt extracts
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Extract polisol made from malt, have a therapeutic dietary properties, thanks to a set of biologically active substances of malt. Given the valuable chemical composition of malt cereals (oats, corn, barley) developed dietary supplements based on them and studied their nutritional value.
Опис
Ключові слова
malt, oats, grain, солод, зерно, вівсяний, овсяный, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Mukoid, R. Medical and dietary properties of malt extracts / R. Mukoid // Trendy wspolczesnej nauki : zbior raportow naukowych, 29.08.2013 – 31.08.2013 – Gdansk: Wydawca: Sp.z.o.o. «Diamond trading tour», 2013. – Str. 17 – 19.