Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – профілактика активного творчого довголіття людини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведено дані про розробку інноваційних рецептур паштетів, що дозволяє розширити асортимент геродієтичних продуктів. This paper shows the development of innovative recipes pate, thus extending the range Gerontologic diet products.
Опис
Ключові слова
геродієтичні продукти, м'ясо, рецептури паштетів, gerontologic diet products, meat, pate recipe, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Хавро, А. О. Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – профілактика активного творчого довголіття людини / А. Ю. Хавро, О. І. Гащук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали IV науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014. – С. 179–180.