Розробка продуктів для геродієтичного харчування з використанням нетрадиційної сировини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведено дані про можливість використання пророщених зерен злакових та бобових культур у технології м’ясо-рослинних напівфабрикатів для геродієтичного харчування. This paper shows the possibility of using germinated cereal grains and legumes in cereal technology semis for Gerontologic diet food.
Опис
Ключові слова
геродієтичні продукти, м'ясо, нетрадиційна сировина, gerontologic diet products, meat, alternative raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гащук, О. І. Розробка продуктів для геродієтичного харчування з використанням нетрадиційної сировини / О. І. Гащук, А. Ю. Хавро // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали 3-ї Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 39–40.