Дослідження можливості використання білково-мінерального-збагачувача геродієтичного у виробництві варених ковбасних виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті наведено дослідження можливості використання білково-мінерального-збагачувача геродієтичного у виробництві варених ковбасних виробів. In this article the research the possibility of using protein-mineral Enrichment Gerontologic diet in the production of cooked sausages.

Опис

Ключові слова

геродієтичні продукти, білково-мінеральний збагачувач, варені ковбаси, gerontologic diet products, protein and mineral enrichment, cooked sausage, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Дослідження можливості використання білково-мінерального-збагачувача геродієтичного у виробництві варених ковбасних виробів / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, О. І. Гащук // Современные аспекты геронтологи и гериатрии : от теории к практике : материалы конференции, Київ 26-27 мая 2014. – С. 64-66.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced