Удосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини для спеціального харчування
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведено удосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини для спеціального харчування.
In this article the technology improvement pates with new raw material for special nutrition.
Опис
Ключові слова
геродієтичні продукти, нетрадиційна сировина, спеціальне харчування, паштети, gerontologic diet products, alternative materials, special meals, spreads, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Удосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини для спеціального харчування / Л. В. Пешук, О. І. Гащук // Материалы конференции «Современные аспекты геронтологи и гериатрии: от теории к практике», 26-27 мая 2014 г. – Київ, 2014 . – С. 66-68.