Estimation the quality of wild plant raw for production of healthy food

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The article presents the results of experimental researches of biologically active components in aronia berry (one of the most wide-spread representative of wild plant raw) and the estimation of the influence of separate biologically active substances contained in it on the normal functioning of a live organism.

Опис

Ключові слова

aronia, biologically active substances, polyphenol, enriching of foodstuffs, аронія, біологічно активні речовини, поліфеноли, збагачення харчових продуктів, арония, биологически активные вещества, полифенолы, обогащение пищевых продуктов, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Simakhina, G. Estimation the quality of wild plant raw for production of healthy food / G. Simakhina, N. Naumenko // The Advanced Science Journal. – 2014. – Іssue 2. – P. 66–69.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced