Estimation the quality of wild plant raw for production of healthy food
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The article presents the results of experimental researches of biologically active components in aronia berry (one of the most wide-spread representative of wild plant raw) and the estimation of the influence of separate biologically active substances contained in it on the normal functioning of a live organism.
Опис
Ключові слова
aronia, biologically active substances, polyphenol, enriching of foodstuffs, аронія, біологічно активні речовини, поліфеноли, збагачення харчових продуктів, арония, биологически активные вещества, полифенолы, обогащение пищевых продуктов, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Simakhina, G. Estimation the quality of wild plant raw for production of healthy food / G. Simakhina, N. Naumenko // The Advanced Science Journal. – 2014. – Іssue 2. – P. 66–69.