Використання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві кисломолочних напоїв
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рецептуру кисломолочного напою, який матиме комплексний фізіологічний вплив на організм людини, зумовлений дією мікроелементів, вітамінів, амінокислот та інших компонентів рослинного походження, що входять до складу збагаченого мікроелементами зерна.
We have proposed a recipe for a new sour milk drink that would have the complex physiological influence on human organism, which would be conditioned by the action of microelements, vitamins, amino acids and other components of plant origin (the ingredients of grain enriched with microelements).
Опис
Ключові слова
кисломолочні продукти, мікроелементи, збагачення, зерно, sour milk, microelements, enrichment, grain, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Використання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві кисломолочних напоїв / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013 р. – С. 96.