Удосконалення асортименту продукції молочної промисловості
Файли
Дата
1997
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглядаються напрямки вдосконалення асортименту молочної продукції.
Examined the directions for improving of assortment of suckling industry.
Опис
Ключові слова
якість продукції, вдосконалення асортименту, план виробництва, product quality, improve product range, production plan, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Шерстюк (Кутас), О. О. Удосконалення асортименту продукції молочної промисловості / О. О. Шерстюк (Кутас) // 63-я наукова конференція студентів, аспірантів та молодих вчених : тези доп. – К.: УДУХТ, 1997. – 198 с. – С. 162.