Оцінка стабільності та реакційної здатності молекули лізину методами комп‘ютерної хімії

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження енергетичних характеристик молекули лізину показало, що найбільш стабільною структурою є нейтральна, а реакційноздатною – аніон. Порівняння енергетичних характеристик молекул у вакуумі та у воді показує, що водне середовище сприяє стабільності утворених сполук. Investigation of the energy characteristics of lysine molecules showed that the most stable structure is neutral and reactive - anion. Comparison of the energy characteristics of the molecules in vacuum and in water shows that the water environment contributes to the stability of the compounds formed.

Опис

Ключові слова

лізин, молекулярна механіка, стабільність, реакційна здатність, lysine, molecular mechanics, stability, reactivity, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Оцінка стабільності та реакційної здатності молекули лізину методами комп‘ютерної хімії / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна // Актуальні питання науки і практики у ХХІ столітті : міжнародний науковий форум : збірник матеріалів Міжнародної науково – практичної конференції, м. Київ, Україна, 11 червня 2014 р. – Київ : Центр Науково – Практичних Студій, 2014. - С. 181-186.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced