Оцінка стабільності та реакційної здатності молекули лізину методами комп‘ютерної хімії
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження енергетичних характеристик молекули лізину показало, що найбільш стабільною структурою є нейтральна, а реакційноздатною – аніон. Порівняння енергетичних характеристик молекул у вакуумі та у воді показує, що водне середовище сприяє стабільності утворених сполук.
Investigation of the energy characteristics of lysine molecules showed that the most stable structure is neutral and reactive - anion. Comparison of the energy characteristics of the molecules in vacuum and in water shows that the water environment contributes to the stability of the compounds formed.
Опис
Ключові слова
лізин, молекулярна механіка, стабільність, реакційна здатність, lysine, molecular mechanics, stability, reactivity, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Оцінка стабільності та реакційної здатності молекули лізину методами комп‘ютерної хімії / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна // Актуальні питання науки і практики у ХХІ столітті : міжнародний науковий форум : збірник матеріалів Міжнародної науково – практичної конференції, м. Київ, Україна, 11 червня 2014 р. – Київ : Центр Науково – Практичних Студій, 2014. - С. 181-186.