Нові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостями

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено рецептуру та спосіб виробництва макаронів, збагачених порошком гарбуза. При внесенні порошку в кількості 7% макаронні вироби можна відносити до категорії функціональних харчових продуктів по забезпеченню добової потреби в β-каротині. A recipe and method of manufacture of macaroni enriched powder pumpkin was developed. When applying powder in quantity 7% pasta can be attributed to the category of functional foods to provide the daily requirement of β-carotene.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, антиоксиданти, каротин, функціональний харчовий продукт, macaroni products, antioxidants, carotene, functional food, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Кравченко, О. А. Нові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостями / О. А. Кравченко, Н. О. Стеценко // Актуальні питання науки і техніки у ХХI столітті. Природничі та медичні науки, технічні і математичні науки : Науковий форум : збірник матеріалів Міжнародної науково – практичної конференції, м. Київ, Україна, 28 травня 2014 р. – Київ : Центр Науково – Практичних Студій, 2014. - С. 166-172.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced