Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Удосконалено технологію солодких соусів на основі моркви та яблук, збагачених каротиновмісним наповнювачем «Морквяний мед». Improved technology sweet sauce on carrots and apples enriched filler "Carrot Honey", which contains carotene

Опис

Ключові слова

морква, яблука, соуси, carrots, apples, sauces, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Миронець, Н. В. Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами/ Н. В. Миронець, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 406-408.