Класифікація бюджетів на підприємствах харчової промисловості
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В сучасних умовах жорсткої конкуренції за виробництво та ринки збуту все більше приділяється увага науковим підходам управління ді-яльністю господарюючих суб'єктів.
Одним із основних принципів управлінського обліку є бюджетуван-ня. Такої думки дотримуються ряд вітчизняних та зарубіжних вчених в галузі управлінського обліку.
Різновидність бюджетів, що складають суб'єкти господарювання ви-значається видом діяльності. In today's fiercely competitive environment for the production and markets more scientific approach focuses on managing di economic agents' activities.
One of the main principles of management accounting is budgeting-tion. Such a view is shared by a number of domestic and foreign scholars in the field of management accounting.
Variety budgets that comprise entities is determined activity.
Опис
Ключові слова
конкуренція, господарювання, бюджет, competition, menage budget, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Осадча, Г. Г. Класифікація бюджетів на підприємствах харчової промисловості / Г. Г. Осадча // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : всеукраїнська науково-практична конференція, 24-25 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 37-40.