Класифікація бюджетів на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В сучасних умовах жорсткої конкуренції за виробництво та ринки збуту все більше приділяється увага науковим підходам управління ді-яльністю господарюючих суб'єктів. Одним із основних принципів управлінського обліку є бюджетуван-ня. Такої думки дотримуються ряд вітчизняних та зарубіжних вчених в галузі управлінського обліку. Різновидність бюджетів, що складають суб'єкти господарювання ви-значається видом діяльності. In today's fiercely competitive environment for the production and markets more scientific approach focuses on managing di economic agents' activities. One of the main principles of management accounting is budgeting-tion. Such a view is shared by a number of domestic and foreign scholars in the field of management accounting. Variety budgets that comprise entities is determined activity.

Опис

Ключові слова

конкуренція, господарювання, бюджет, competition, menage budget, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Осадча, Г. Г. Класифікація бюджетів на підприємствах харчової промисловості / Г. Г. Осадча // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : всеукраїнська науково-практична конференція, 24-25 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 37-40.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced