Кафедрі технології цукристих речовин 100 років: історія створення, розвиток, перспективи

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто історію створення, розвиток та перспективи кафедри технології цукристих речовин. The article deals with the history of the development and prospects of the department of sugar technology.

Опис

Ключові слова

цукор, sugar, цукристі речовини, sugars, кафедра технології цукру і підготовки води, department of sugar technology, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Штангєєва, Н. І. Кафедрі технології цукристих речовин 100 років: історія створення, розвиток, перспективи / Н. І. Штангєєва, В. А. Лагода, А. О. Чагайда // Наукові праці УДУХТ. – 2000. – № 7. – С. 12 – 26.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced