Теоретичні і методичні основи формування систем управління якістю продукції

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

управління якістю, система якості, якість харчових продуктів, формування системи управління, quality management, quality system, quality of food, formation management, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Осадчук, О. П. Теоретичні і методичні основи формування систем управління якістю продукції / О. П. Осадчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 76-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. 1. – С. 91.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced