Основні етапи формування системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

стандарти ISO серії 9000, система якості, якість харчових продуктів, формування системи управління, управління якістю, standards ISO 9000, quality system, quality of food, formation management, quality management, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Осадчук, О. П. Основні етапи формування системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості / О. П. Осадчук // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІV Всеукраїнської наук.-практ. конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 14-15 березня 2013 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2013. – С. 28-29.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced