Ефективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпеки
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Висвітлена необхідність управління якістю для забезпечення продовольчої безпеки.
Опис
Ключові слова
якість, управління якістю, система управління якістю, продовольча безпека, качество, управление качеством, система управления качеством, продовольственная безопасность, quality, quality management, quality management system, food safety, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Ефективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпеки / Ж. К. Сіднєва // ХХІV Міжнародний колоквіум інституту СЕDІMES, 28 жовтня–3 листопада 2013 р. : збірник тез. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 16.