Характерні особливості виробництва продукції хлібопекарних підприємств
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хлібопекарські підприємства, baking company, виробництво продукції, production, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Дунда, С. П. Характерні особливості виробництва продукції хлібопекарних підприємств / С. П. Дунда // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : тези доповідей VI Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 травня 2010.