Характерні особливості виробництва продукції хлібопекарних підприємств

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хлібопекарські підприємства, baking company, виробництво продукції, production, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Дунда, С. П. Характерні особливості виробництва продукції хлібопекарних підприємств / С. П. Дунда // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : тези доповідей VI Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 травня 2010.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced