Підвищення питомої продуктивності вовчків
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянута проблема та актуальність підвищення питомої продуктивності вовчків у технологічній ліній м'ясопереробних підприємств, гіпотеза про участь леза ножа в обробці м'ясної сировини. The problems and increase the relevance of specific performance in technological lines broomrape meat processing plants, the hypothesis of part of the blade of the knife in handling raw meat.
Опис
Ключові слова
питома продуктивність, вовчок, лезо ножа, specific performance, broomrape, blade of knife
Бібліографічний опис
Некоз, О. І. Підвищення питомої продуктивності вовчків / О. І. Некоз, Н. В. Філімонова, А. В. Хом'як // Актуальні проблеми харчої промисловості : Всеукраїнська науково-технічна конференція. - Хмельницький : Хмельницький національний університет, 2012. - С. 33-34.