Вдосконалення різального інструменту м'ясорізальних машин

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто роль в технології виготовлення ковбасних виробів операції подрібнення сировини. Визначається залежність виходу готового продукту та його якості від ефективность роботи різальних комплектів, обгрунтовується необхідність забезпечення належної роботи різальних комплектів та дотримання виконання низки вимог до їх конструктивних та кінематичних параметрів, наведено авторські доробки з вдосконалення різального інструменту основних типів м'ясорізальних машин. The role of technology in the manufacture of sausages raw mill operation. Determine the dependence of the yield of the finished product and its quality on the performance of cutting sets, the necessity to ensure proper operation of cutting kits and compliance requirements for the implementation of a number of structural and kinematic parameters are copyright refinement to improve the cutting tool main types of meat cutting machines.

Опис

Ключові слова

різальний інструмент, cutting тools, м'ясорізальні машини, meat cutting machine, ніж, knife, решітка вовчка, lattice of the broomrape

Бібліографічний опис

Некоз, О. І. Вдосконалення різального інструменту м'ясорізальних машин / О. І. Некоз, О. В. Батраченко // Актуальні проблеми харчої промисловості : Всеукраїнська науково-технічна конференція. - Хмельницький: Хмельницький національний університет, 2012. - С. 37-38.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced