Використання засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироватки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено сироватку молочну, яка підлягала дії електроіскрових розрядів. Здійснено порівняльний, дисперсійний аналіз зразків молочної сироватки, оброблених на електрогідравлічній установці. A serum milk, that was subject to the action of electro-spark digits, is investigational. The comparative, analysis of variance of standards of lactoserum, treat on the electro-hydraulic setting, is carried out.

Опис

Бібліографічний опис

Кочубен-Литвнненко, О. В. Використання засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироватки / О. В. Кочубен-Литвнненко, Н. І. Вовкодав, О. А. Чернюшок // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : тези доповідей IV міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів. - Київ: НУБіП – 2014. – С. 94.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в