Вдосконалення способу виробництва соковмісного напою з екстрактом стевії

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Безалкогольний напій на основі вишневого соку, збагачений екстрактом стевії та концентратом сироватки не містить цукру, і в той же час характеризується підвищеним вмістом амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, флавоноїдів, що дозволяє позиціонувати його як лікувально-профілактичний. Його можна рекомендувати для широкого кола споживачів, в тому числі людей, що страждають на ожиріння, цукровий діабет та інші захворювання, при яких необхідно обмежувати вживання цукру. Soft drink based on cherry juice enriched stevia extract and concentrate serum contains no sugar, and at the same time characterized by a high content of amino acids, minerals, vitamins, flavonoids, allowing you to position it as a preventive. It can be recommended for a wide range of consumers, including people suffering from obesity, diabetes and other diseases in which it is necessary to restrict the use of sugar.

Опис

Ключові слова

безалкогольні напої, соковмісні напої, екстракт стевії, soft drinks, juice drinks, stevia extract, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Наталія. Вдосконалення способу виробництва соковмісного напою з екстрактом стевії / Наталія Стеценко, Юлія Лисицина // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 134-136.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced