Сиркові пастоподібні продукти з наповнювачами

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Комбінування кисломолочної основи із сиру кисломолочного нежирного з подрібненими сухими овочами, сумішшю спецій, рештою компонентів рослинного походження забезпечує створення високопоживних харчових продуктів, які відповідають сучасній концепції раціонального харчування. The combination of sour cottage cheese basics of lean chopped dried vegetables, spice mixture, the remaining components of plant origin ensures the creation of a highly nutritional products that meet the modern concept of a balanced diet.

Опис

Ключові слова

молочні продукти, сиркові пастоподібні продукти, високопоживні продукти, sweetened pasty products, dairy products, highly product, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Сігнаєвська, Юлія. Сиркові пастоподібні продукти з наповнювачами / Юлія Сігнаєвська, Анастасія Пухляк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 136-137.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced